Ook Michael Smith sneuvelt op UK Open, Anderson wel door naar laatste 16

Na eerder al Gerwyn Price is nu ook Michael Smith gesneuveld in de vijfde ronde van de UK Open. 'Bullyboy' ging met 10-9 onderuit tegen Luke Humphries.

Beide heren maakten er een bijzonder spannende wedstrijd van, waarin er nooit een verschil was van meer dan twee legs. Bij een 9-8 achterstand stond Smith op de rand van de afgrond, maar met een elfdarter wist hij toch een beslissende leg af te dwingen.

In die beslissende leg mocht Humphries beginnen. Smith liet het in die leg compleet afweten en zo was het 'Cool Hand Luke' die via dubbel tien de zege wist te grijpen. Exit Smith dus!

Anderson

Op het tweede podium bewees Gary Anderson opnieuw dat hij op de weg terug is. De voormalige winnaar van de UK Open, die de voorbije jaren wat op de dool was, versloeg Kim Huybrechts met 10-2.

Ook Richie Burnett is nog in de running voor de eindzege. 'The Prince of Wales' wist zich voor het eerst in twaalf jaar nog eens te plaatsen bij de laatste zestien, na een 10-9 zege tegen Ted Evetts.

Voor Kevin Doets zit de UK Open erop na een 10-8 nederlaag tegen Adam Gawlas.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties