Overtuigende overwinning voor Smith, Price dankzij fantastische laatste leg verder op Queensland Darts Masters

Michael Smith en Gerwyn Price hebben vrijdagmiddag de line-up voor de kwartfinales van de Queensland Darts Masters compleet gemaakt.

Price won na een beslissende leg met 6-5 van Damon Heta. Price kwam ondanks een 2-0 voorsprong op een 4-5 achterstand, maar herstelde zich vervolgens met een 120 finish en een fantastische laatste leg. 'The Iceman' miste de dubbel 12 voor een negendarter, maar pakte daarna alsnog de zege met een 11-darter.

Smith verspeelde weinig energie tegen debutant Joe Comito. De tweevoudig WK-finalist zette een 6-0 eindstand op het scorebord met een gemiddelde van 104.86 en een finishpercentage van 60 procent.

De Engelsman speelt bij de laatste acht tegen Gordon Mathers, terwijl Price het opneemt tegen Simon Whitlock. Aan de andere kant van het toernooischema staat Michael van Gerwen tegen Haupai Puha, terwijl Dimitri van den Bergh de degens kruist met Joe Cullen.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties