Pallett verrast zichzelf op UK Open: 'Had voor halve finale getekend'

David Pallett was afgelopen weekend één van de verrassingen op de UK Open. Na zeges op Robert Thornton, James Wade en Kim Huybrechts, haalde de 28-jarige Brit de halve eindstrijd in Minehead.

Bij de laatste vier wist Pallett het zijn tegenstander Gary Anderson even lastig te maken. Een versnelling van de Schot bleek hem echter te machtig. De uiteindelijke winnaar van de UK Open trok het duel met 11-7 naar zich toe.

''Ik ben teleurgesteld met de wijze waarop ik in de halve finale gespeeld heb. Maar het weekend is goed verlopen'', zo keek Pallett terug op de UK Open 2018.

''Gary speelde helemaal niet goed in de eerste tien legs. Ik wist maar vijf legs van hem te pakken en maakte dus geen gebruik van zijn slechte start. Je weet dat je het lastig gaat hebben wanneer hij de triples wel eenmaal weet te vinden.''

''Ik ben mijn Tour Card verloren, maar mijn vorm is beter dan veel spelers die wel een Tour Card hebben. Het vertrouwen is er, ik had voorafgaand aan het weekend getekend voor een halve finaleplek. Hier ga ik van leren'', besloot de Engelsman. Pallett moet nu proberen om via de Challenge Tour-evenementen toegang te bemachtigen tot het Pro Tour-circuit.

[caption id="attachment_11592" align="alignnone" width="300"]Chris Dean/PDC Foto: Chris Dean/PDC[/caption]

Lees meer over:
PDC UK Open

Plaats reactie

666

0 reacties