Paul Lim krijgt laatste wildcard voor senioren-WK

Paul Lim heeft de laatste beschikbare wildcard gekregen voor het senioren-WK, zo heeft de organisatie vrijdag bekendgemaakt.

De 67-jarige Lim, nog steeds actief op het dartscircuit, geldt als één van de meest geliefde spelers op de tour. De Singaporees wist in 1990 geschiedenis te schrijven door een negendarter te gooien op de Lakeside. Dit is de enige perfecte leg die ooit op het BDO-WK is gegooid.

Inmiddels is The Singapore Slinger actief bij de PDC en in het softtip. Lim heeft ondertussen al 25 WK-deelnames op zijn naam staan, waaronder dertien bij de PDC. Bij deze bond was hij tijdens het WK van 2018 heel dichtbij een negendarter, maar toen miste hij de dubbel 12 in zijn partij tegen Gary Anderson.

De twee resterende plekken worden beschikbaar gesteld tijdens een kwalificatietoernooi in november 2021. Meer informatie over dit toernooi is verder nog niet bekend. De eerste editie van het WK-senioren wordt begin 2022 gespeeld. Een exacte datum moet nog worden bekendgemaakt.

Voorlopig deelnemersveld senioren-WK

Phil Taylor

Martin Adams

Ted Hankey

Keith Deller

Bob Anderson

John Lowe

Andy Fordham

John Walton

Wayne Warren

John Part

Richie Burnett

Dennis Priestley

Tony David

Les Wallace

Trina Gulliver

Tony O'Shea

Kevin Painter

Terry Jenkins

Peter Manley

Robert Thornton

Roland Scholten

Paul Lim

Ambassadeurs

Francis Hoenselaar

Bobby George

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties