PDC-CEO Porter lovend over US Darts Masters en belooft terugkeer in 2023: 'Ons meest succesvolle evenement ooit in Amerika'

De US Darts Masters 2022 zitten er nog maar net op of de PDC heeft al aangekondigd dat er volgend jaar een vervolg zit aan te komen. Het toernooi zal dan plaatsvinden op 2 en 3 juni.

"De US Darts Masters en het North American Championship zijn een enorm succes geweest en we hebben genoten van twee geweldige dagen in het Hulu Theater in Madison Square Garden," zegt PDC-CEO Matt Porter. "Dit was zonder twijfel ons meest succesvolle evenement ooit in Amerika, en het publiek dat we in Madison Square Garden hadden - vooral op zaterdagavond - was enorm bemoedigend voor de toekomst van deze evenementen."

Porter zag veel goede wedstrijden. "Als je kijkt naar de voortdurende verbetering van spelers uit heel Noord-Amerika via het circuit van de Championship Darts Corporation, dan staat de sport er aan deze kant van de Atlantische Oceaan fantastisch voor."

Terugkeer in 2023

Na dit succes kijkt Porter al vooruit. "We hebben er vier jaar op moeten wachten om eindelijk naar New York te komen, maar we hebben nu al onze zinnen gezet op een grotere en betere terugkeer in 2023."

Lees meer over:
PDC US Darts Masters Matt Porter

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties