PDC Home Tour Groepen 26-28: Meulenkamp, Van Duivenbode, Beaton en Smith krijgen herkansing

De PDC heeft de deelnemers voor de groepen 26 tot en met 28 voor de PDC Home Tour bekendgemaakt.De meeste spelers maken hun tweede opwachting.

Doordat niet alle 128 PDC Tour Card-houders zich hebben aangemeld voor de PDC Home Tour, heeft de bond besloten de nummers twee van de eerdere poules een tweede kans te geven. Plekken worden verdeeld op volgorde van hun posities op de wereldranglijst.

Op dinsdag 12 mei komen Conan Whitehead, Steve Brown, Mike de Decker en Martin Atkins in actie. Een dag later is het de beurt aan Steve Beaton, Scott Waites, Ross Smith en Ron Meulenkamp. Donderdag krijgen Mike van Duivenbode, Michael Smith, Luke Humphries en Andy Boulton hun tweede kans.

Elke avond werken vier darters een poule af, waarbij elke wedstrijd over best of 9 legs wordt gespeeld. De poulefase duurt 32 dagen. Elke groepswinnaar gaat door naar de tweede fase van de competitie.

Spelers filmen hun wedstrijden met een webcam of een camera, waarvan de beelden worden doorgezet naar een stream. Op deze manier kunnen tegenstanders en fans controleren of de scores wel eerlijk worden doorgegeven.

Alle wedstrijden zijn gratis te zien via de streamingsdienst PDC TV. Hiervoor dient men wel een account aan te maken, maar hier zijn geen kosten aan verbonden. De uitzending begint dagelijks om 20:30 uur.

Daarnaast zijn alle tussenstanden te volgen via DartConnect. Via deze website zijn ook alle wedstrijdstatistieken terug te vinden.

Speelschema PDC Home Tour

Dinsdag 12 mei
Groep 26

Conan Whitehead v Steve Brown
Mike De Decker v Martin Atkins
Steve Brown v Martin Atkins
Conan Whitehead v Mike De Decker
Mike De Decker v Steve Brown
Martin Atkins v Conan Whitehead

Woensdag 13 mei
Groep 27

Steve Beaton v Scott Waites
Ross Smith v Ron Meulenkamp
Scott Waites v Ron Meulenkamp
Steve Beaton v Ross Smith
Ross Smith v Scott Waites
Ron Meulenkamp v Steve Beaton

Donderdag 14 mei
Groep 28

Michael Smith v Mike van Duivenbode
Luke Humphries v Andy Boulton
Mike van Duivenbode v Andy Boulton
Michael Smith v Luke Humphries
Luke Humphries v Mike van Duivenbode
Andy Boulton v Michael Smith

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties