PDC Home Tour: Speelschema 28ste speelavond met onder meer Van Duivenbode en Michael Smith

Donderdag staat de 28ste speelavond van de PDC Home Tour op het programma. Mike van Duivenbode krijgt zijn tweede kans om een poule te winnen.

Naast Van Duivenbode zitten ook Michael Smith, Luke Humphries en Andy Boulton in de 28ste groep van de PDC Home Tour. Doordat niet alle 128 PDC Tour Card-houders zich hebben aangemeld voor het digitale dartstoernooi, heeft de bond besloten de nummers twee van de eerdere poules een tweede kans te geven.

In de afgelopen weken wisten onder meer Dave Chisnall, Geert Nentjes, Jelle Klaasen, Jonny Clayton, Martijn Kleermaker, Nathan Aspinall, Glen Durrant en Rob Cross hun groep door te komen.

Elke avond werken vier darters een poule af, waarbij elke wedstrijd over best of 9 legs wordt gespeeld. De poulefase duurt 32 dagen. Elke groepswinnaar gaat door naar de tweede fase van de competitie.

Spelers filmen hun wedstrijden met een webcam of een camera, waarvan de beelden worden doorgezet naar een stream. Op deze manier kunnen tegenstanders en fans controleren of de scores wel eerlijk worden doorgegeven.

Alle wedstrijden zijn gratis te zien via de streamingsdienst PDC TV. Hiervoor dient men wel een account aan te maken, maar hier zijn geen kosten aan verbonden. De uitzending begint dagelijks om 20:30 uur.

Daarnaast zijn alle tussenstanden te volgen via DartConnect. Via deze website zijn ook alle wedstrijdstatistieken terug te vinden.

Speelschema PDC Home Tour

Donderdag 14 mei Groep 28

20:30 Michael Smith v Mike van Duivenbode
20:55 Luke Humphries v Andy Boulton
21:20 Mike van Duivenbode v Andy Boulton
21:45 Michael Smith v Luke Humphries
22:10 Luke Humphries v Mike van Duivenbode
22:35 Andy Boulton v Michael Smith

PDC Home Tour: Speelschema 28ste speelavond met onder meer Van Duivenbode en Michael Smith
Foto: PDC

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties