PDC Home Tour: Speelschema dertigste speelavond met onder meer Van Duijvenbode en Gary Anderson

Zaterdag staat de dertigste speelavond van de PDC Home Tour op het programma. Dirk van Duijvenbode krijgt zijn tweede kans om een poule te winnen.

Naast Van Duijvenbode zitten ook Gary Anderson , Kim Huybrechts en Dimitri van den Bergh in de dertigste groep van de PDC Home Tour. Doordat niet alle 128 PDC Tour Card-houders zich hebben aangemeld voor het digitale dartstoernooi, heeft de bond besloten de nummers twee van de eerdere poules een tweede kans te geven.

In de afgelopen weken wisten onder meer Dave Chisnall, Geert Nentjes, Jelle Klaasen, Jonny Clayton, Martijn Kleermaker, Nathan Aspinall, Glen Durrant en Rob Cross hun groep door te komen.

Elke avond werken vier darters een poule af, waarbij elke wedstrijd over best of 9 legs wordt gespeeld. De poulefase duurt 32 dagen. Elke groepswinnaar gaat door naar de tweede fase van de competitie.

Spelers filmen hun wedstrijden met een webcam of een camera, waarvan de beelden worden doorgezet naar een stream. Op deze manier kunnen tegenstanders en fans controleren of de scores wel eerlijk worden doorgegeven.

Alle wedstrijden zijn gratis te zien via de streamingsdienst PDC TV. Hiervoor dient men wel een account aan te maken, maar hier zijn geen kosten aan verbonden. De uitzending begint dagelijks om 20:30 uur.

Daarnaast zijn alle tussenstanden te volgen via DartConnect. Via deze website zijn ook alle wedstrijdstatistieken terug te vinden.

Speelschema PDC Home Tour

Zaterdag 16 mei
Groep 30

20:30 Gary Anderson v Dirk van Duijvenbode
20:55 Dimitri Van den Bergh v Kim Huybrechts
21:20 Dirk van Duijvenbode v Kim Huybrechts
21:45 Gary Anderson v Dimitri Van den Bergh
22:10 Dimitri Van den Bergh v Dirk van Duijvenbode
22:35 Kim Huybrechts v Gary Anderson

PDC Home Tour: Speelschema dertigste speelavond met onder meer Van Duijvenbode en Gary Anderson
Foto: Lawrence Lustig/PDC

Plaats reactie

666

0 reacties