PDC Home Tour: Tweemaal verlies voor Van Duivenbode, Humphries met 109 gemiddeld langs Smith

Mike van Duivenbode is na twee duels kansloos voor de groepswinst tijdens de 28ste speelavond op de PDC Home Tour.

Van Duivenbode ging eerst met 5-0 onderuit tegen Michael Smith en verloor vervolgens met 5-4 tegen Andy Boulton. Wel wierp de Nederlander tweemaal een gemiddelde van ruim in de negentig.

Luke Humphries heeft voorlopig de beste papieren in handen voor de poulezege. Cool Hand Luke rekende af met Boulton en zegevierde daarna dankzij een gemiddelde van bijna 109 met 5-2 tegen Smith.

Elke avond werken vier darters een poule af, waarbij elke wedstrijd over best of 9 legs wordt gespeeld. De poulefase duurt 32 dagen. Elke groepswinnaar gaat door naar de tweede fase van de competitie.

Spelers filmen hun wedstrijden met een webcam of een camera, waarvan de beelden worden doorgezet naar een stream. Op deze manier kunnen tegenstanders en fans controleren of de scores wel eerlijk worden doorgegeven.

Alle wedstrijden zijn gratis te zien via de streamingsdienst PDC TV. Hiervoor dient men wel een account aan te maken, maar hier zijn geen kosten aan verbonden. De uitzending begint dagelijks om 20:30 uur.

Daarnaast zijn alle tussenstanden te volgen via DartConnect. Via deze website zijn ook alle wedstrijdstatistieken terug te vinden.

Speelschema PDC Home Tour

Donderdag 14 mei
Groep 28

Michael Smith (97.6) 5-0 (93.44) Mike van Duivenbode
Luke Humphries (100.88) 5-4 (98.02) Andy Boulton
Mike van Duivenbode (97.14) 4-5 (103.49) Andy Boulton
Michael Smith (97.09) 2-5 (108.55) Luke Humphries
Luke Humphries v Mike van Duivenbode
Andy Boulton v Michael Smith

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties