PDC keert ook in 2024 terug naar New York voor US Darts Masters

De US Darts Masters maakt ook in 2024 onderdeel uit van de World Series of Darts. De PDC heeft op vrijdag 31 mei en zaterdag 1 juni een plekje ingeruimd voor dit evenement in de iconische Madison Square Garden in New York.

Het wordt het derde bezoek aan New York voor het World Series-circuit. Van 2017 tot en met 2019 was Las Vegas gastheer van de US Darts Masters, maar na de coronapandemie maakte de PDC de overstap naar New York in 2022.

Duizenden Amerikaanse fans zagen dit jaar hoe Michael van Gerwen de titel opeiste door Jeff Smith in de finale te verslaan. In 2022 werd de titel gewonnen door Michael Smith, die toen Van Gerwen wel de baas was.

Naast de US Darts Masters wordt ook de North American Championship in de Madison Square Garden afgewerkt. Acht Noord-Amerikaanse darters strijden tijdens dat toernooi om de eindzege, waarbij voor de winnaar een startplek voor het WK Darts klaarligt.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties