PDC maakt speellocaties voor World Series 2023 bekend: Bahrain debuteert op kalender

De PDC heeft de speellocaties voor de World Series of Darts Finals bekendgemaakt. Meteen valt op dat Bahrain debuteert op de kalender.

Al in januari wordt een bezoek gebracht aan het Midden-Oosten voor de eerste editie van de Bahrain Darts Masters. Dit evenement vindt plaats op 12 en 13 januari. Een week later (20-21 januari) wordt afgereisd naar Kopenhagen voor de Nordic Darts Masters.

In juni keren de PDC-toppers terug in de Madison Square Garden in New York voor de US Darts Masters. De trip naar 'Down Under' bestaat in 2023 uit twee toernooien. Op 4 en 5 augustus is de New Zealand Darts Masters in Nieuw -Zeeland en een week later (11-12 augustus) is de New South Wales Darts Masters in het Australische Wollongong.

Het toetje van de World Series is opnieuw in Nederland. Van 15 tot en met 17 september vindt de World Series of Darts Finals opnieuw plaats in de AFAS Live in Amsterdam.

Kalender World Series of Darts 2023

12-13 januari: Bahrain Darts Masters (Bahrain)

20-21 januari: Nordic Darts Masters (Kopenhagen)

2-3 juni: US Darts Masters (New York)

4-5 augustus: New Zealand Darts Masters (Hamilton)

11-12 augustus: New South Wales Darts Masters (Wollongong)

15-17 september: World Series of Darts Finals (Amsterdam)

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meest gelezen