PDC Tour Card-houder Van Duivenbode stopt voorlopig met darten: 'Het is geen opgeven, ooit kom ik terug'

Mike van Duivenbode keert na de zomerstop niet meer terug op het PDC-circuit. Hij heeft besloten om tijdelijk te stoppen met darten.

''Helaas zal ik de pijlen voor een langere periode moeten laten liggen. Vind dit onwijs jammer en het doet me veel verdriet maar er is op dit moment even geen andere keus. Lang verhaal kort kost het voor mij heel veel pijn moeite en energie om fulltime te darten. De arm werkt gewoon al een tijd niet mee, en dan moet je een keer gaan nadenken en de knoop doorhakken'', zo schreef Van Duivenbode vrijdagavond op Facebook.

De darter uit Dordrecht benadrukte tot slot dat het niet een definitief afscheid betreft. ''Dit is geen opgeven. Dit is een bewuste keuze met veel gedachte erachter. Ik weet niet hoelang het gaat duren. Kan maanden zijn, kan jaren zijn. Maar ooit kom ik terug, the Pigeon will be back.''

Van Duivenbode was sinds begin 2019 in het bezit van een PDC Tour Card. In zijn periode als Tour Card-houder wist de Zuid-Hollander onder meer zeges te boeken op Kim Huybrechts, Vincent van der Voort, Keegan Brown en Krzysztof Ratajski.

Lees meer over:
PDC Mike van Duivenbode

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties