PDC verliest Challenge- en Development Tour-spelers niet uit het oog: 'We hopen later dit jaar deze circuits te hervatten'

Met het opzetten van de PDC Summer Series wordt het circuit voor Tour Card-houders van 8 tot en met 12 juli weer hervat.

Voor spelers op de PDC Challenge Tour en Development Tour is er nog weinig vooruitzicht op wanneer de eersts toernooien weer gespeeld gaan worden. Middels een statement heeft de PDC echter laten weten dat deze darters niet zijn vergeten.

Volgens PDC-directeur Matt Porter is het niet te doen om voor deze circuits een soortgelijke bubbel te creëren net als bij de PDC Summer Series. "Zo'n project is erg duur. Bovendien moeten dan maatregelen getroffen worden die niet praktisch zijn wanneer je te maken hebt met semi-profs", legt Porter uit.

"We zijn deze spelers echter niet vergeten. Hopelijk kunnen we later in het jaar deze toernooien afwerken. Zodra duidelijk is in welke omstandigheden we toernooien kunnen organiseren in augustus, komen we met een aankondiging. In de tussentijd adviseren we spelers om nog geen reisplannen te maken zonder annuleringsverzekering.

?s=19

Lees meer over:
PDC

Plaats reactie

666

0 reacties