PDC verplaatst nog eens drie TV-toernooien naar Coventry

Naast de World Grand Prix (6-12 oktober) gaat de Ricoh Arena in Coventry nog een aantal televisietoernooien huisvesten, zo maakte de PDC bekend.

Vanwege de coronacrisis is er voorlopig geen publiek welkom bij de televisietoernooien in het Verenigd Koninkrijk. Als gevolg worden majors verplaatst naar een locatie waar zowel een speelgelegenheid als hotel aanwezig is.

Om deze reden werd de World Matchplay in juli al achter gesloten deuren in Milton Keynes afgewerkt. Deze locatie wordt in oktober en november echter gebruikt voor snooker-toernooien. Een nieuwe locatie werd gevonden in Coventry, waar dus eerst de World Grand Prix gespeeld gaat worden.

Op 15 oktober vinden ook de play-offs van de Premier League Darts plaats in het stadion van de plaatselijke voetbalclub van Coventry. Op deze avond strijden Glen Durrant, Peter Wright, Nathan Aspinall en Gary Anderson om de eindzege in de prestigieuze dartscompetitie.

Een maand later staan er liefst drie evenementen gepland in Coventry. Allereerst de PDC Winter Series van 10 tot en met 14 november. In november wordt ook de Grand Slam of Darts afgewerkt in Coventry. Dit evenement staat van 16 tot en met 24 november op het programma. Vlak daarna is de Ricoh Arena ook gastheer van de Players Championship Finals (27-29 november).

Plaats reactie

666

0 reacties