PDC-voorzitter Hearn had ooit Prins Harry te gast op het WK: 'Er werd ontzettend veel gedronken die avond'

Binnenkort komt de autobiografie van Barry Hearn op de markt. In 'Barry Hearn: My Life' komen we onder meer een leuke anekdote van prins Harry te weten.

Prins Harry was enkele jaren geleden te gast op het WK, samen met enkele vrienden van zijn legertijd. "Harry was als elke gewone kerel op een avondje uit met zijn maten. Mijn zoon Eddie en ik voegden ons bij hen aan een tafel van zes en het was duidelijk dat ze aan de boemel waren. Ik denk dat er zestig pinten pils doorheen gingen en ik had er niet veel van op", lacht Hearn tegenover The Sun.

En dat was nog niet alles. "Op een gegeven moment werd er gezongen: 'Harry, Harry, zwaai eens naar ons!' Ik keek hem aan en zei: 'Als je opstaat en terugzwaait, is je geloofwaardigheid voor de rest van je leven verzekerd.' Harry glimlachte. 'Ik denk niet dat ik dat mag', zei hij."

Nachtclub

"Aan het eind zei Harry dat ze naar een nachtclub gingen en of we mee wilden? Ik heb hem gezegd dat we dat toch maar niet zouden doen omdat ze te gevaarlijk waren", zo kan Hearn er smakelijk om lachen."

Lees meer over:
PDC Barry Hearn WK Darts

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties