"Phil is een geweldige speler, altijd geweest en zal altijd zo blijven" - Martin Adams blikt vooruit op clash tegen Phil Taylor

Dit weekend gaat de World Seniors Champion of Champions van start in Blackpool. In de eerste ronde neemt Martin Adams het op tegen Phil Taylor.

"Ik kijk ernaar uit'', zo blikt Adams vooruit in gesprek met de organisatie. "Het is een ander perspectief voor mij nu. Ik heb geen verantwoordelijkheden en ik ben helemaal alleen, dus het is fijn om uit die sleur van alleen thuis zitten te komen."

Hoewel Adams in 2022 de finale bereikte van de World Seniors Darts Championship, moet 'Wolfie' nog roem vergaren in het seniorencircuit. "Het is momenteel een beetje wisselvallig," zegt hij over zijn huidige spelniveau. "Ik heb niet meer competitief tegen Phil gespeeld sinds de lockdown (vanwege de coronaperiode, red.), toen we wedstrijden op de livestream deden. Ik denk dat ik won, maar ik weet het niet zeker. Daarvoor speelden we voor het laatst tegen elkaar op de World Matchplay, jaren geleden (in 2003)."

Omdat dit het laatste jaar is dat Taylor competitief darts speelt, zou dit ook wel eens de laatste ontmoeting kunnen zijn tussen de twee dartsiconen. "Het feit dat hij met pensioen gaat is eigenlijk irrelevant. Phil is een geweldige speler, altijd geweest en zal altijd zo blijven," zegt Adams respectvol. "Ik kijk ernaar uit en ik geloof absoluut dat ik kan winnen. Ik wil alle seniorentitels winnen."

Lees meer over:
PDC Phil Taylor Martin Adams

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties