Players Championship Finals 2020: Speelschema vrijdagmiddag met onder meer Van Duijvenbode en Kleermaker

Vrijdagmiddag gaat het laatste PDC-toernooi voorafgaand aan het WK Darts van start. Al jarenlang geldt de Players Championship Finals als het laatste voorbereidingstoernooi op het wereldkampioenschap.

Aan de Players Championship Finals doen 64 spelers mee die zich hebben geplaatst via de Players Championship Order of Merit. Deze ranglijst is gebaseerd op de prestaties van de darters tijdens de 23 Players Championship-toernooien in 2020.

In de openingswedstrijd van het toernooi komt meteen één van de tien Nederlandse deelnemers in actie. Dirk van Duijvenbode speelt op het hoofdpodium tegen William O'Connor. Later op de middag verschijnen ook onder meer Michael Smith, Rob Cross, Devon Petersen, Dimitri van den Bergh, Adrian Lewis en Simon Whitlock op het hoofdpodium.

Vanwege het vele aantal deelnemers in Coventry wordt er gebruik gemaakt van twee podia. Op het tweede podium is vrijdagmiddag Martijn Kleermaker ingedeeld. De Harderwijker maakt zijn toernooidebuut tegen Gabriel Clemens. Ook namen als Krzysztof Ratajski, Ian White, Daryl Gurney en Dave Chisnall zijn op deze baan te zien.

In de avondsessie zijn Michael van Gerwen en Niels Zonneveld de enige Nederlander op het hoofdpodium. Van Gerwen neemt het in de eerste ronde op tegen Darius Labanauskas. Voor Zonneveld wacht een ontmoeting met James Wade.

De tweede baan wordt 's avonds geopend met een Nederlandse ontmoeting tussen Vincent van der Voort en Derk Telnekes. Later op de avond komen ook Maik Kuivenhoven, Jermaine Wattimena, Jeffrey de Zwaan en Danny Noppert in actie op deze baan.

Speelschema Players Championship Finals 2020

Vrijdag 27 november
Eerste ronde
Middagsessie (vanaf 13:45 uur)
Hoofdpodium

14:00 Dirk van Duijvenbode v William O'Connor

14:30 Michael Smith v Boris Krcmar

15:00 Rob Cross v Jason Lowe

15:30 Joe Cullen v Adam Hunt

16:00 Devon Petersen v Luke Humphries

16:30 Ryan Searle v Dimitri Van den Bergh

17:00 Adrian Lewis v Simon Whitlock

Baan 2

14:00 Brendan Dolan v Luke Woodhouse

14:25 Ryan Joyce v Andy Boulton

14:50 Stephen Bunting v Ryan Murray

15:15 Krzysztof Ratajski v Karel Sedlacek

15:40 Gabriel Clemens v Martijn Kleermaker

16:05 Ian White v William Borland

16:30 Jonny Clayton v Mickey Mansell

16:55 Daryl Gurney v Callan Rydz

17:20 Dave Chisnall v Mervyn King

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties