Price heeft achtjarenplan: 'Eerst nog beter worden, dan daarvan de vruchten plukken en daarna stoppen'

Gerwyn Price blijft op koers voor een tweede eindzege op de World Grand Prix. The Iceman versloeg in de tweede ronde Joe Cullen met 3-2.

Price kwam tegen Cullen op een 2-1 achterstand in sets, maar won vervolgens zes legs op rij om zo de wedstrijd alsnog naar zich toe te trekken. "De eerste drie sets speelde ik heel slecht, zo had ik bijzonder veel moeite met mijn dubbels. Maar met mijn rug tegen de muur toonde ik nadien mijn beste niveau. Die laatste twee sets geven vertrouwen voor het vervolg van dit toernooi", zegt Price.

WK

"Mijn belangrijkste doel dit jaar is het WK, maar uiteraard hoop ik ook dit toernooi te winnen", vervolgt Price. "Zeker omdat ik ook heel wat geld te verdedigen heb van mijn toernooizege in 2020."

Price ziet voor zichzelf een achtjarenplan. "Ik draai nog niet zo enorm lang mee in de PDC, maar het is een zwaar leven met het vele reizen. De komende vier jaar wil ik nog progressie maken, ik geloof ook dat het mogelijk is en daarna nog enkele jaren daarvan de vruchten plukken. En dan is het stilaan tijd om mijn carrière te beëindigen", besluit de 37-jarige Welshman.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties