Price heeft geen spijt van koptelefoon: "Zou het zo opnieuw doen als het publiek zich misdraagt"

Gerwyn Price is uitstekend begonnen aan de Nordic Darts Masters. 'The Iceman' versloeg in de eerste ronde Benjamin Drue Reus met zware 6-0 cijfers.

Ondanks de makkelijke zege was Price niet helemaal tevreden. "Ik speelde degelijk, maar het zal toch nog heel wat beter moeten om dit toernooi ook te winnen", zegt Price.

De 37-jarige Welshman kwam ook nog even terug op het afgelopen WK, waar hij in de kwartfinale tegen Gabriel Clemens met een koptelefoon op het podium betrad. "Ik heb daar absoluut geen spijt van. Het was een schande hoe het publiek zich daar gedroeg. Als het in de toekomst opnieuw nodig is, zou ik het zo opnieuw doen."

Niet te ver vooruitkijken

Price heeft zich dit jaar geen al te grote doelen gesteld. "Ik wil me vooral amuseren als ik aan het spelen ben. Daarnaast bekijk ik het toernooi per toernooi. Dus nu wil ik dit toernooi winnen en daarna kijken we wel weer verder."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties