Price kijkt uit naar halve finale tegen Chisnall: 'Ik ben de enige geplaatste speler in het toernooi, maar dat is geen garantie'

Gerwyn Price is de enige nog overgebleven geplaatste speler in het toernooi, na zijn 3-1 overwinning op Jeffrey de Zwaan. Het was de enige set die Price tot nu toe verloor in Coventry.

Hij pakte de openingsset met 3-0 en won de tweede set met 3-2, om De Zwaan een set terug te zien pakken om nog iets van spanning terug te brengen in de wedstrijd. Price was echter vastberaden te winnen en pakte de overwinning met een knappe 164-finish.

"Het was een knappe overwinning en ik ben blij dat ik nog steeds in het toernooi zit," zei Price. "Ik genoot er van, maar ik was af en toe wat wisselvallig in mijn spel. Jeffrey werd beter, maar ik zat vol vertrouwen."

"Het moet beter wil ik Dave (Chisnall red.) verslaan. Ik ben de enige geplaatste speler in het toernooi, maar dat is geen garantie. Ik kijk erg uit naar mijn duel tegen Dave en ik hoop dat ik hem ook kan verslaan.

"Zolang ik maar snel open, kan ik de meeste spelers scorend voorbijstreven. Ik begon vol vertrouwen aan het toernooi, maar weet dat het zwaar gaat worden tegen Dave. Ik heb drie van de laatste vier toernooien gewonnen en hopelijk kan ik daar vier van de laatste vijf van maken," zo sloot Price af.

Price kijkt uit naar halve finale tegen Chisnall: 'Ik ben de enige geplaatste speler in het toernooi, maar dat is geen garantie'

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties