Price na zenuwslopende finale tegen Van Duijvenbode: "Dankzij het publiek de kracht gevonden om te blijven vechten"

Gerwyn Price heeft de European Darts Open op zijn naam geschreven. 'The Iceman' versloeg in de finale Dirk van Duijvenbode met 8-7.

Price overleefde in de finale enkele matchdarts van Van Duijvenbode. "Het was een bijzonder moeilijke wedstrijd. Ik heb het hele weekend goed gespeeld, maar in de finale haalde ik niet mijn beste niveau. Ik moest er echt voor knokken en had een klein beetje meeval nodig om de zege alsnog over de streep te trekken", zegt de 38-jarige Welshman, voor wie het zijn zevende toernooizege is op de European Tour.

Publiek

In het verleden werd Price regelmatig uitgefloten, maar in Leverkusen kon hij rekenen op de steun van een uitzinnig publiek. "Ze waren geweldig, bedankt daarvoor", aldus Price. "Zonder hen was het veel moeilijker geweest om dit toernooi te winnen. Hopelijk mag ik volgende week op dezelfde steun rekenen op de International Darts Open in Riesa."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties