Price opgelucht na winst op zevende speeldag Premier League: "Dit had ik écht nodig"

Gerwyn Price heeft de zevende speeldag van de Premier League Darts gewonnen. 'The Iceman' versloeg in de finale Chris Dobey met 6-4.

"Deze overwinning had ik echt nodig", opent Price. "Ik sta al enkele weken goed te spelen, maar de resultaten vielen niet altijd mijn richting uit. Vanavond had ik het heel moeilijk in mijn openingswedstrijd tegen Jonny Clayton, maar ik ben blijven vechten en die zege heeft me vertrouwen gegeven voor de rest van de avond."

Publiek

Price dankte ook het publiek in Nottingham. "Ze hebben me heel goed gesteund, dat doet echt deugd. Hopelijk is het vanaf nu overal zo waar we spelen. Als het publiek achter me staat begin ik zelf ook veel beter te spelen."

Dankzij deze zege staat Price nu tweede in de tussenstand van de Premier League. "Ik heb de hoop nog niet opgegeven om eerste te eindigen. Het wordt moeilijk, want Michael (Van Gerwen) heeft een grote voorsprong, maar als ik net als hem enkele speeldagen na elkaar kan winnen kan het snel gaan."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meest gelezen