Price reageert af op 'bedriegers' na uitschakeling op WK Darts

Gerwyn Price verliet gedesillusioneerd het podium, nadat hij als titelverdediger op het WK Darts in de kwartfinales werd uitgeschakeld door Michael Smith.

De Welshman, die eerder in de partij nog een negendarter gooide en twee matchdarts miste in de achtste set, verloor met 5-4 van zijn Engelse tegenstander. Tijdens de wedstrijd zorgde Price ook nog voor een opvallend moment door een fan uit de zaal te laten sturen.

Price had het publiek weer flink tegen zich. De fans joelden en waren aan het fluiten op het moment dat The Iceman aan het gooien was. ''Bedriegers'', zo schreef de nummer één van de wereld zijn frustraties van zich af op Instagram.

Price kwam later nog met een uitgebreidere reactie. ''Enorm teleurgesteld om bij de laatste acht te verliezen op het WK Darts. Ik heb de afgelopen maanden enorm hard gewerkt. Trots dat ik mezelf kan zijn en het beste uit mezelf haal, ondanks alle obstakels die mij opgeworpen worden. Ik ga sterker terugkomen, harder trainen, meer toewijding tonen en nog meer succes behalen. Ik ga alles doen om de beste te worden. Ik kom terug, klasse is permanent'', zo besloot de uittredend wereldkampioen.

Price reageert af op 'bedriegers' na uitschakeling op WK Darts
Price reageert af op 'bedriegers' na uitschakeling op WK Darts
Lees meer over:
PDC Gerwyn Price WK Darts

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties