Price rekent af met Veenstra en vijandig publiek, Wright en Smith winnen ruim

Een getergde Gerwyn Price heeft met een moeizame 6-4 overwinning op Richard Veenstra de derde ronde gehaald op de Hungarian Darts Trophy.

Price startte zeer matig aan de partij en keek tegen een 1-3 en 2-4 achterstand aan. The Iceman werd bovendien veelvuldig uitgefloten door het Hongaarse publiek, wat plots veranderde in de zevende leg. Price gooide tot plezier van de Hongaren acht perfecte pijlen op rij, maar besloot een afkeurend gebaartje naar de fans te maken alvorens hij zijn pijl net naast de dubbel 12 wierp.

Na afloop liet Price weten blij te zijn dat hij de negendarter niet wist te gooien. Het momentum lag echter wel bij de Welshman, die na een 2-4 achterstand geen leg meer afstond.

Peter Wright was een stuk populairder bij het Hongaarse publiek en onder luide aanmoedigingen rekende hij in negen legs af met Florian Hempel. Michael Smith werd de laatste speler die zich plaatste voor de laatste zestien na een 6-3 overwinning op John Michael.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties