Price spreekt over nieuwe passie: ''Hopelijk kan ik meer prijzengeld verdienen, dan kan ik die in honden investeren''

Gerwyn Price is op dit moment een van de grootste namen in de dartsport. Naast het darten is hij echter ook zeer gepassioneerd over hondenraces.

"Ik dacht dat ik de laatste Welshe derby had gewonnen," vertelt Price aan Greyhound Trader tijdens een interview vanaf de Welshe renbaan 'The Valley', waarbij hij terugdenkt aan enkele van zijn grootste overwinningen bij hondenraces. "Maar ze hadden er dit jaar weer een. Ik heb er in ieder geval één gewonnen voordat het evenement klaar was.''

Naast het plaatsen van een of twee weddenschappen op de races, bezit Price ook zijn eigen honden die meedoen aan de races. "We weten nog niet echt hoe goed die honden zijn," legt hij uit. "We hebben een paar honden laten fokken met een goede hond van een paar jaar geleden en daar hebben we twee nesten van. Van elk nest hebben we er vijf of zes gehouden, dus we zullen zien hoe ze zijn als ze gaan lopen. Het is goed om erbij betrokken te zijn, het ziet er goed uit op de baan."

Het leven van een topdarter laat echter niet veel tijd over voor hondenraces en Price gaat binnenkort weer op reis. "Ik ga dit weekend naar Duitsland, hopelijk kan ik wat wedstrijdritme opdoen, want ik heb de afgelopen weken veel toernooien gemist. Hopelijk kan ik wat prijzengeld verdienen zodat ik meer kan investeren in honden'', besluit Price.

Lees meer over:
PDC Gerwyn Price

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties