Price voor tweede week op rij succesvol in Premier League: "6-0 zou nog beter zijn geweest zijn''

Gerwyn Price heeft de achtste speeldag van de Premier League Darts gewonnen. 'The Iceman' versloeg in de finale Michael van Gerwen met 6-1.

Voor Price is het de tweede weekzege op rij. In de finale haalde hij een gemiddelde van bijna 115. "Ik wist dat ik goed stond te spelen, het was belangrijk om dat vol te houden tot het einde. 6-0 zou nog beter geweest zijn, zeker voor mijn legsaldo, maar de overwinning was vanavond het belangrijkste", zegt Price.

Play-offs

Price staat nu tweede in de tussenstand van de Premier League. "Toch zijn de play-offs nog niet binnen", zegt hij. "Zeker met het puntensysteem dat de winnaar vijf punten krijgt kan het bijzonder snel keren."

De 38-jarige Welshman kwam in zijn carrière nog nooit verder dan de vijfde plaats in de Premier League. "Maar dit jaar is anders, ik voel me goed en het publiek steunt me elke week. Ik geniet er echt van en dan is er veel mogelijk."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties