Rafferty en King pakken laatste strohalm in tweede groepsduel in Wolverhampton

Nathan Rafferty en Mervyn King hebben hun eerste zege behaald op de Grand Slam of Darts. Beide spelers wisten hun tweede groepswedstrijd wel te winnen.

King was zaterdag met een 5-1 nederlaag tegen Bradley Brooks begonnen aan het toernooi in Wolverhampton. Zijn partij tegen Rusty-Jake Rodriguez moest dus gewonnen worden om het overleven van de groepsfase enigszins in eigen hand te houden.

De Engelsman ging voortvarend van start en pakte een 3-0 voorsprong tegen Rodriguez, maar de jonge Oostenrijker kwam terug tot 3-3 en dwong vervolgens een beslissende leg af. Die werd gewonnen door King, die met een 145 finish voor een fraai slot zorgde. Later op de middag spelen poulegenoten Brooks en Jonny Clayton tegen elkaar.

In Groep A pakte Rafferty zijn laatste kans. De Noord-Ier zegevierde met 5-2 tegen Martin Schindler, die met twee ruime nederlagen nagenoeg is uitgeschakeld. Gerwyn Price en Krzysztof Ratajski zijn de andere twee spelers in deze groep, zij treffen elkaar later in de middagsessie.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties