Ratajski had last van de zenuwen tegen Klose: "Ik voel me beter als underdog"

Krzysztof Ratajski heeft zich na eens stroeve start geplaatst voor de tweede ronde van de World Series of Darts Finals. 'The Polish Eagle' was in zijn openingswedstrijd met 6-3 te sterk voor Daniel Klose.

Ratajski kwam al snel op een 2-0 achterstand. "Ik was bijzonder nerveus in de aanvangsfase", zegt de 46-jarige Pool. "Ook daarna was ik nog steeds zenuwachtig, maar gelukkig wist ik de belangrijke dubbels te gooien op de juiste momenten."

"Ik kwam met vertrouwen naar hier, nadat ik vorig weekend het German Darts Open wist te winnen, maar toch voel ik me beter als underdog."

In de tweede ronde neemt Ratajski het op tegen Luke Humphries. "Ik ben er zeker van dat ik tegen hem beter ga spelen. Luke is één van de beste spelers ter wereld, het wordt dus een moeilijke opdracht, maar ik geloof in mezelf. Na een moeilijke eerste helft van het jaar sta ik er weer."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties