Raymond van Barneveld hoopt op grote 'Barney Army' tijdens World Series-toernooi in Den Bosch

Als Nederlandse dartslegende en vijfvoudig wereldkampioen mag Raymond van Barneveld in januari 2024 natuurlijk niet ontbreken bij de Dutch Darts Masters in Den Bosch.

Onlangs werd door de PDC aangekondigd dat zij op 26 en 27 januari een World Series-toernooi gaan organiseren in Den Bosch. Woensdag werd ook bekendgemaakt dat TOTO als titelsponsor is verbonden aan het evenement.

Via het kanaal van de TOTO Dart Kings, een professioneel Nederlands dartsteam waar Van Barneveld ook onderdeel vanuit maakt, kwam de 56-jarige Hagenaar met een reactie op het nieuws.

''Het is natuurlijk fantastisch nieuws'', zegt Van Barneveld. ''Het is een mooie deal en een enorme kans voor alle spelers en voornamelijk de Nederlandse spelers die zich kunnen ontwikkelen. Laten we hopen dat het publiek ook weer in groten getale richting de Maasport in Den Bosch komt. Het mooiste zou zijn als ze tot het einde van de week Barney Army kunnen schreeuwen.''

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties