Razma en Williams door naar volgende ronde op Hungarian Darts Trophy

In Boedapest is vanmiddag de Hungarian Darts Trophy van start gegaan. Madars Razma en Jim Williams hebben zich als eerste twee spelers geplaatst voor de volgende ronde.

De openingswedstrijd in de BOK Sportcsarnok-zaal ging tussen Madars Razma en Franz Roetsch. De Letse Tour Card-houder startte overduidelijk als favoriet aan deze wedstrijd tegen de Duitse kwalificatiespeler.

Toch had Razma het allerminst onder de markt tegen Roetsch. Meer zelfs, het was Roetsch die op een 5-2 voorsprong wist te komen en zo nog slechts één leg nodig had voor de zege. Maar dan liet Razma zijn klasse zien door drie legs op rij te pakken om zo de bordjes opnieuw in evenwicht te brengen. In de beslissende elfde leg was het Razma die uiteindelijk met zijn derde wedstrijdpijl op dubbel twintig de zege wist te pakken. Razma mag het in de volgende ronde opnemen tegen Gerwyn Price.

Nog een thriller

Ook Jim Williams heeft zich geplaatst voor de volgende ronde. De 38-jarige Welshman had zijn handen wel meer dan vol met Brett Claydon. In een gelijkopgaande wedstrijd moest uiteindelijk de elfde leg voor de beslissing zorgen. Claydon miste daarin maar liefst vijf wedstrijdpijlen en zo was het Williams die via dubbel vier kon profiteren. The Quiff neemt het in de volgende ronde op tegen Peter Wright.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties