Razma heeft nog wat praktische problemen op World Grand Prix: 'Moet nog hotel zoeken voor de komende dagen'

Madars Razma heeft zich voor het eerst in zijn carrière geplaatst voor de kwartfinales van de World Grand Prix. Razzmatazz was in de tweede ronde met 3-1 te sterk voor Daryl Gurney.

"Dit is geweldig, ik beleef echt een droom deze week", opent Razma. "Maar ik ben niet gewoon tevreden met deze kwartfinale, misschien kan ik nog wel wat verder doorstoten."

Of dit voorlopig de beste prestatie uit zijn carrière is? "Nee, dat was het behalen van mijn Tour Card in 2017, maar dit komt net daarachter", zegt de 34-jarige Let.

Weerklank in Letland

Darts begint stilaan ook aan populariteit te groeien in Letland. "Ik krijg bijzonder veel berichten van landgenoten, vaak zelfs van mensen die ik totaal niet kan. Dat is natuurlijk heel leuk."

Razma treft inde kwartfinales Gerwyn Price. "Maar eerst moet ik nog een hotel zoeken voor de komende dagen. Ik had oorspronkelijk immers maar voor één nacht geboekt. Tegen Gerwyn ga ik vooral proberen te genieten, maar ik weet ook dat het mogelijk is om van hem te winnen."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties