Razma opgetogen na winst op Aspinall: 'Dankzij publiek was dit een geweldige ervaring'

Madars Razma was vrijdagavond de enige vertegenwoordiger van de Nordic & Baltic regio die wist te winnen in de eerste ronde van de Nordic Darts Masters. Hij rekende af met Nathan Aspinall, de nummer tien van de wereld.

Razma, een PDC Tour Card Holder sinds 2017, won dankzij een gemiddelde van bijna 96 met 6-4 van de voormalig UK Open-kampioen.

"Het voelt geweldig'', zei een opgetogen Razma. "Ik moet het publiek van Kopenhagen bedanken, ze hebben dit een geweldige ervaring voor me gemaakt.''

"Zelfs nadat ik matchdarts miste, geloofde ik in mezelf. Ik was er altijd honderd procent zeker van dat ik deze wedstrijd zou winnen.''

"Ik heb een top tien speler van de wereld verslagen, ik voel me zo trots dat ik dit bereikt heb en nu kijk ik er naar uit om zaterdag terug te komen'', aldus de Letse darter.

Zaterdagmiddag speelt Razma bij de laatste acht tegen Michael van Gerwen. Laatstgenoemde won in de eerste ronde met 6-5 van Darius Labanauskas.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties