Rob Cross na taai gevecht te sterk voor Stephen Bunting; Ritchie Edhouse opnieuw naar kwartfinales

Rob Cross en Ritchie Edhouse zijn de volgende twee namen die zich hebben geplaatst voor de kwartfinales op de Baltic Sea Darts Open. De twee Engelsen spelen zondagavond bij de laatste acht tegen elkaar.

Cross was na een enerverende wedstrijd te sterk voor Stephen Bunting. De wedstrijd werd eigenlijk al gewonnen in de oefenruimte, want Cross won het bull'n en alle legs gingen met de darts mee.

Volg de Baltic Darts Darts Open 2024 via onze LIVE SCORE!

Cross gaf zelfs geen breakkans weg in zijn eigen legs. Via twee 13-darters, drie 14-darters en een 15-darter haalde de oud-wereldkampioen zijn legs binnen. Enkel in de tiende leg was er een breakkans voor Cross, wat ook meteen een matchdart was. De bullseye werd toen echter gemist, maar in de beslissende leg trok 'Voltage' alsnog de overwinning naar zich toe.

Edhouse zorgde voor de uitschakeling van Ricardo Pietreczko. Het is voor de Engelsman alweer zijn tweede kwartfinale op de Euro Tour in 2024. 'The Madhouse' kwam in de derde leg op een break voorsprong door Pietreczko via een 126 finish te breaken.

Pietreczko slaagde erin om in de zesde leg een rebreak te forceren, maar leverde daarna zelf ook zijn eigen leg in nadat Edhouse 105 uitgooide. Met een 15-darter en een 13-darter zette Edhouse daarna een 6-3 eindstand op het scorebord.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties