Rodriguez kijkt ambitieus naar de toekomst: 'Ik kan heel goed worden, laat daar vooral geen twijfel over bestaan'

Rusty-Jake Rodriguez is uitstekend begonnen aan zijn eerste PDC-WK. De 20-jarige Oostenrijker versloeg in de openingsronde de Nieuw-Zeelander Ben Robb met 3-1.

Het was een uitgelaten Rodriguez die achteraf de pers te woord stond. "Ik heb echt genoten van deze wedstrijd. Ik wist op voorhand dat ik favoriet was om deze wedstrijd te winnen, tenminste als ik mijn normale niveau haalde. Dat ik een gemiddelde van bijna 98 haalde stemt me dan ook heel tevreden."

Eerder dit toernooi had Rowby-John, de oudere broer van Rusty-Jake, ook al zijn openingswedstrijd op dit WK gewonnen. "Maar dat zorgde niet voor extra druk. Het is dit jaar mijn WK-debuut, ik heb hier dus niets te verliezen. Ik ben door mijn goede resultaten op de Development Tour wel met bijzonder veel vertrouwen aan dit toernooi begonnen."

Top-16

Rodriguez kijkt ook al verder dan dit WK. "De top-16 van de wereldranglijst bereiken is mijn doel. Ik kan heel goed worden, laat daar vooral geen twijfel over bestaan."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties