Rodriguez kijkt uit naar World Cup of Darts met Mensur Suljovic: 'Hij is als een tweede vader voor mij'

Komende donderdag gaat in Frankfurt de World Cup of Darts van start. Oostenrijk neemt het in de openingsronde op tegen Finland.

Voor Oostenrijk treedt naast Mensur Suljovic ook Rowby-John Rodriguez aan. "Vorige week hebben we samen nog een sofftip-toernooi gewonnen. We kunnen het bijzonder goed met elkaar vinden en dat kan wel eens belangrijk zijn tijdens de dubbelwedstrijd op de World Cup of Darts", zegt Rodriguez tegenover Tungsten Tales.

"Ik beschouw Mensur eigenlijk als familie", vervolgt Little John. "Hij is een beetje mijn tweede vader, ik kan met al mijn problemen bij hem terecht. Toen het slecht ging met mijn dochter was Mensur één van de enige personen die bijna dagelijks informeerde naar haar toestand."

Rodriguez staat momenteel 80e op de wereldranglijst, Suljovic is afgezakt naar de 28e plaats. "Mensur mag dan wat lager staan dan vroeger, hij blijft wel een topspeler en voor ons land kunnen we allebei wat meer."

Leven als prof

De intussen 28-jarige Rodriguez keerde begin dit jaar terug op de Pro Tour, nadat hij eind 2020 zijn Tour Card verloren had. "Ik besef nu veel meer als vroeger dat ik als een echte prof moet leven. Zo train ik veel meer, maar werk ik ook hard aan mijn fysieke conditie. Ik wil deze twee kans met beide handen grijpen en de komende jaren veel succes boeken."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties