Rodriguez vloert Gurney op European Darts Grand Prix, ook Cross door naar kwartfinales

Rowby-John Rodriguez heeft zich geplaatst voor de kwartfinales van de European Darts Grand Prix. De 28-jarige Oostenrijker was in de derde ronde met 6-2 te sterk voor Daryl Gurney.

Rodriguez schoot uitstekend uit de startblokken en kwam al snel op een 3-0 voorsprong. Gurney wist vervolgens nog wel wat terug te doen bij 4-2. Maar uiteindelijk won Rodriguez, na een vrij matige wedstrijd waarin beide heren onder de 90 gemiddeld bleven, toch eenvoudig met 6-2.

Cross met de comeback

In de kwartfinales neemt Rodriguez het op tegen Rob Cross. Voltage kwam tegen Krzysztof Ratajski 4-1 achter, maar vervolgens wist de voormalige wereldkampioen maar liefst vijf legs op rij te winnen. In die laatste leg besloot hij de wedstrijd overigens in stijl door 87 uit te gooien via de bull met zijn laatste pijl. Ratajski haalde liefst 106.39 gemiddeld tegenover de 98.85 van Cross, maar dat volstond dus niet om te winnen.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties