Ross Smith vindt dat hij in Premier League hoort: ''Als ik er niet in kom, kiezen ze voor mensen die geen major hebben gewonnen''

Ross Smith rekende vrijdagavond af met Damon Heta (6-5) om door te dringen tot de laatste zestien op de Masters in Milton Keynes. Na afloop ging zijn interview echter over een ander toernooi.

Aanstaande donderdag gaat het nieuwe seizoen van de Premier League Darts van start. De line-up voor die competitie moet nog bekendgemaakt worden en Smith vindt dat hij als Europees kampioen een plekje heeft verdiend in de prestigieuze competitie.

''Ik wil daar graag in spelen, daar maak ik geen geheim van. Vorig jaar waren er maar vier major-winnaars en daar ben ik er één van. Ik vind eigenlijk dat ze niet om mij heen kunnen'', zo stelde de Engelsman na afloop tegen de pers.

''Sommige journalisten en fans vinden dat ik niet genoeg heb gedaan. Als ik er niet in kom, kiezen ze voor mensen die geen major hebben gewonnen, terwijl ik dat wel heb gedaan. Hopelijk krijg ik een uitnodiging'', zei Smith.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties