Ryan Searle verbaast zich over Gary Anderson: ''Hij geeft mij telkens een pak slaag in trainingen''

Ryan Searle is uitstekend begonnen aan de World Grand Prix. In de openingsronde rekende hij na een ware thriller af met Damon Heta.

Searle moest terugkomen van een 1-0 achterstand in sets om uiteindelijk toch nog met 2-1 te winnen. "Dit was écht een moeilijke wedstrijd", opent 'Heavy Metal'. "Zeker ook mentaal, ik dacht immers dat ik goed stond te gooien en toch verloor ik die eerste set."

"Toch ben ik kalm gebleven. In de beslissende leg had ik wat geluk nodig dat Damon niet meteen zijn dubbel wist te gooien en daar kon ik van profiteren."

Searle traint al enige tijd samen met Gary Anderson. "Hij haalt een geweldig niveau op training, maar ik blijf toch bij hem in de buurt en dat geeft me veel vertrouwen. Vandaag kreeg ik ook nog een berichtje van hem om me succes te wensen voor mijn wedstrijd."

De 35-jarige Engelsman kent een stabiel jaar en staat stevig in de top-16 van de wereldranglijst. "Toch voel ik dat het tijd is om nu die volgende stap te zetten richting de top-10 en ook om mee te doen voor eindwinst op de majors. Hopelijk lukt me dat al deze week."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties