Schema zaterdagavond 2024 Masters met Van Gerwen-Dobey, Smith-Van den Bergh, en Van Duijvenbode-Aspinall

Zaterdagavond is staan de laatste vier wedstrijden van de laatste zestien van de Masters op het programma. Vier Premier League-deelnemers zullen daarbij van de partij zijn.

De aanhoudende saga op sociale media is dat fans niet doorhebben dat Luke Littler niet speelt. 'The Nuke' staat momenteel immers 31e op de wereldranglijst en heeft zich dus niet geplaatst voor deze major.. Maar vier van de topnamen, waaronder de wereldkampioen, doen wel mee.

Volg de 2024 Masters via onze LIVE SCORE!

Luke Humphries zal waarschijnlijk niet te maken krijgen met gefluit zoals afgelopen donderdag in Cardiff tegen Littler, al zal hij misschien niet de favoriete reactie van de fans krijgen als hij tegenover Stephen Bunting staat. Bunting was vrijdagavond nipt te sterk voor met Ross Smith. Hij is de lieveling van het publiek nadat hij een ster werd op sociale media en hij zal proberen om het publiek in Milton Keynes weer op te zwepen.

Michael van Gerwen zal proberen een kroon in zijn collectie terug te winnen die hij vijf keer heeft gewonnen, maar niet meer sinds 2019. Hij won hem vijf keer. Hij begint zijn campagne tegen titelverdediger Chris Dobey.

Voordat het publiek Bunting te zien krijgt, zal Nathan Aspinall zoals altijd met zijn 'Mr Brightside' walk-on proberen om als starter van de avond te fungeren. Hij is zelf niet op zijn best en moet het opnemen tegen Dirk van Duijvenbode, die een enorme kreet van opluchting slaakte nadat hij Ryan Searle versloeg. Van Duijvenbode, die terugkomt uit blessure, ziet het nu waarschijnlijk als een bonus dat hij een ronde verder is en dat zou gevaarlijk kunnen zijn voor 'The Asp'.

Hetzelfde kan gezegd worden van Michael Smith die vol vertrouwen zal zijn na zijn overwinning in Cardiff. Hij moet het opnemen tegen Dimitri van den Bergh, die in Den Bosch zijn vorm liet zien en dat meenam naar vrijdag toen hij de vloer aanveegde met James Wade. Komt er een verrassing aan of kan 'Bully Boy' zijn zelfvertrouwen in de Premier League voortzetten in Milton Keynes?

Avondsessie (vanaf 19.00 uur)

Tweede ronde

Nathan Aspinall tegen Dirk van Duijvenbode

Luke Humphries tegen Stephen Bunting

Michael van Gerwen tegen Chris Dobey

Michael Smith tegen Dimitri Van den Bergh

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties