Schindler voor eigen volk door naar kwartfinales, waar Heta wacht

Martin Schindler maakt nog steeds kans op de eindzege op de European Darts Grand Prix. De enige Duitser nog in de strijd won in Stuttgart voor eigen volk met 6-5 van Martin Lukeman.

Lukeman zorgde gisteren nog voor een daverende verrassing in de tweede ronde door Michael van Gerwen huiswaarts te sturen. Bij de laatste zestien moest hij echter zelf het onderspit delven tegen Martin Schindler. De hele wedstrijd gaven beide heren elkaar geen duimbreed toe, maar uiteindelijk was het toch Schindler die via dubbel tien de wedstrijd met 6-5 naar zich toe wist te trekken.

Ook Heta door

Schindler neemt het later vandaag in de kwartfinales op tegen Damon Heta. Ook de Australiër had een beslissend laatste leg nodig om Ryan Searle met 6-5 te verslaan.

Later deze namiddag komen nog onder meer Danny Noppert (tegen Nathan Rafferty) en Peter Wright (tegen Jonny Clayton) in actie.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties