Sherrock blikt terug op haar jaar van de doorbraak: 'Weet nu zeker dat ik met de topspelers kan meekomen'

Voor Fallon Sherrock was 2021 het jaar van de volledige doorbraak. De 27-jarige Engelse gaat vanaf dit weekend op jacht naar een Tour Card.

Sherrock bereikte vorig jaar de finale op de Nordic Darts Masters, waar ze onder meer een sensationele zege tegen Dimitri Van den Bergh boekte. Daarnaast maakte ze ook indruk op de Grand Slam of Darts door de groepsfase te overleven en pas in de kwartfinales nipt onderuit te gaan tegen Peter Wright. “Ik was erop gebrand om te tonen wat ik kan. Door de lockdown kon ik immers lange tijd niet in actie komen en dat deed toch wel pijn, zeker omdat ik enkele maanden ervoor op het PDC-WK goed gepresteerd had (Sherrock versloeg toen achtereenvolgens Ted Evetts en Mensur Suljovic)”, aldus The Queen of the Palace.

Tour Card

“Ik weet nu dat ik met de topspelers kan wedijveren en heb er ook veel zelfvertrouwen door gekregen”, vervolgt de 27-jarige Engelse. “Hopelijk kan ik op Q-School een Tour Card veroveren. Ik wil het elke week tegen topspelers kunnen opnemen en dan bekijken hoeveel progressie ik nog kan boeken. Daarnaast hoop ik me dit jaar ook voor enkele majors te kwalificeren om zo meer tv-ervaring op te doen.”

Lees meer over:
PDC Fallon Sherrock Q-School

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties