Sherrock helemaal klaar voor Premier League debuut: 'Kan niet wachten om dat podium op te gaan'

Voor Fallon Sherrock ging de voorbije maanden een nieuwe wereld open. Na haar knalprestaties op het WK werd ze uitgenodigd voor de World Series en mag ze donderdag zelfs in actie komen in de Premier League.

Sherrock maakt donderdag haar debuut in de Premier League. Als gastspeelster mag ze het opnemen tegen drievoudig BDO-wereldkampioen Glen Durrant. “Ik kijk er zo ongelooflijk hard naar uit, ik kan niet wachten om dat podium op te gaan. De voorbije weken gooide ik diverse exhibitietoernooien en daar kon ik al wat wennen aan het vele publiek dat aanwezig was'', vertelt ze aan Live Darts.

Voor Sherrock waren het twee bewogen maanden na haar knalprestaties op het WK. “Eerlijk gezegd heb ik nog weinig tijd gehad om er bij stil te staan. De voorbije weken waren zo druk met interviews en exhibities. Het is allemaal zo overweldigend. Ik kan niet meer onopgemerkt naar de winkel gaan, dat was wel even wennen.”

De 25-jarige Engelse heeft ook de komende maanden een druk programma. “Nu volgt uiteraard eerst de Premier League, maar daarna wil ik ook aan zoveel mogelijk toernooien van de Challenge Tour deelnemen. Ik hoop daar enkele wedstrijden te kunnen winnen en wie weet zelfs een toernooi winnen. Daarnaast ben ik van plan om ook nog aan enkele damestoernooien deel te nemen, al is de situatie daar heel onzeker momenteel met de problemen binnen de BDO.”

Lees meer over:
PDC

Plaats reactie

666

0 reacties