Sherrock juicht komst van Greaves naar Women's Series toe: 'Ze zal ons nog beter maken'

De eerste editie van de Women's World Matchplay werd gewonnen door Fallon Sherrock, die in de finale Aileen de Graaf versloeg. Grote afwezige was echter Beau Greaves.

Greaves is momenteel de nummer één bij de World Darts Federation (WDF) en won begin april ook dat WK. De 18-jarige Engelse deed dit jaar niet mee aan de PDC Women's Series en wist zich dus ook niet te plaatsen voor de Women's World Matchplay.

Recent liet Greaves weten dat ze volgend jaar waarschijnlijk wel zal deelnemen aan de Women's Series. "Beau is nu al kwaliteit, volgend jaar zal ze nog beter zijn met de ervaring die ze nu opdoet bij de WDF. Ze is nu al wereldkampioene, het zal spannend zijn om te zien waar Beau volgend jaar eindigt in de Women's Series", zegt Sherrock tegenover Live Darts.

Bredere top

"Hopelijk doen er volgend jaar nog meer jonge speelsters zoals Beau mee", vervolgt Sherrock. "Het kan de top van het damesdarten op termijn alleen maar breder maken en dat hebben we echt nodig."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties