Sherrock verlengt contract bij materiaalsponsor

Fallon Sherrock heeft haar contract bij materiaalsponsor Dynasty verlengd. Dat maakte het van origine Japanse dartsmerk woensdag bekend via social media.

''We zijn blij te kunnen aankondigen dat we een meerjarige contractverlenging zijn overeengekomen met Fallon Sherrock. We zijn erg blij dat Fallon deze beslissing heeft genomen, want ze blijft grote successen boeken, met als meest recente prestatie een negendarter op de PDC Challenge Tour'', schrijft Dynasty op Twitter.

Sherrock is al bijna tien jaar verbonden aan Dynasty. Tijdens deze samenwerking schreef ze in 2019 historie door als eerste vrouw ooit een wedstrijd te winnen op het PDC-wereldkampioenschap. Met zeges op Ted Evetts en Mensur Suljovic bereikte de 'Queen of the Palace' de derde ronde. In 2020 kwalificeerde ze zich voor de UK Open en mocht de 23-jarige Engelse als contender meedoen aan de Premier League Darts.

In 2021 maakte ze opnieuw naam met een finaleplaats op de Nordic Darts Masters door Dimitri van den Bergh met 11-10 te verslaan na een 3-9 achterstand. De finale verloor ze wel van Michael van Gerwen. In hetzelfde jaar haalde Sherrock ook verrassend de kwartfinales op de Grand Slam of Darts. De voorbije jaren probeerde Sherrock ook een Tour Card te veroveren op de Q-School, maar deze pogingen waren zonder succes.

Lees meer over:
PDC Fallon Sherrock

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties