Sherrock wil meer competitie dit jaar: "Alleen de Women's Series is veel te weinig"

Fallon Sherrock is aan het nieuwe jaar begonnen met goede moed. De 28-jarige Engelse beleefde een enigszins teleurstellend 2022, maar wil opnieuw aanknopen met haar oude niveau.

Sherrock kent de oorzaak van een minder jaar. "Ik heb gewoon te weinig toernooien gespeeld en miste daardoor matchritme. Ik speelde bijna enkel in de Women's Series en dat was te weinig. Daarom ga ik dit jaar de Women's Series combineren met de Challenge Tour en de Modus Super Series", zegt Sherrock tegenover Online Darts.

"Ik moet vooral opnieuw constanter worden, vorig jaar was het gewoon te wisselvallig. Dat is ook de reden dat ik er op het afgelopen PDC-WK meteen in de eerste ronde uitging (tegen Ricky Evans, red.)."

Women's Series

Sherrock wil graag opnieuw aanknopen met het niveau dat haar op het PDC-WK deed stunten tegen Ted Evetts en Mensur Suljovic. "Ik wil mezelf zelfs nog verbeteren, ik zit nog niet aan mijn top. Het doet me trouwens bijzonder veel plezier dat het niveau in de Women's Series steeds beter wordt, dat zal ook mijn eigen spel ten goede komen."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties