Sherrock wil schitteren op New Zealand Darts Masters: 'Het moet er gewoon een keer uitkomen'

De World Series of Darts trekken komend weekend naar Nieuw-Zeeland. In Hamilton vindt vrijdag en zaterdag de New Zealand Darts Masters plaats.

Fallon Sherrock strandde vorig week op de New South Wales Darts Masters in de kwartfinales tegen Gerwyn Price. "Toch weet ik dat het mogelijk is om een keer de finale te bereiken wie weet zelfs te winnen. Vorig jaar heb ik op de Nordic Darts Masters (Sherrock bereikte toen de finale na een zege tegen Dimitri Van den Bergh in de halve finales) bewezen tot wat ik in staat ben. Het moet er gewoon een keer uitkomen", zegt The Queen of the Palace.

Road to Ally Pally New Zealand Darts Masters Spel. (Win 2.500 Euro met 1 Euro!)

De 28-jarige Engelse vindt niet altijd de nodige tijd om voldoende te trainen. "Ik heb nog een achtjarige zoon op te voeden. Die komt op de eerste plaats en vergt ook veel aandacht. Het is soms moeilijk om een goed evenwicht te vinden tussen mijn dartscarrière en mijn gezinsleven."

WK-finale

Sherrock baarde op het PDC-WK 2020 de derde ronde te bereiken na zeges tegen Ted Evetts en Mensur Suljovic. "Uiteraard hoop ik dat nog eens over te doen en als ik ooit de finale haal, dan graag tegen Michael van Gerwen (lacht)."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties