Sky Sports-commentator Laura Turner gaat voor Price als winnaar in Premier League: ''Ook omdat hij de competitiefase bovenaan is geëindigd''

Laura Turner is een zeer bedreven speelster, maar is tevens werkzaam als commentator bij Sky Sports. In The Last Bite podcast blikt ze vooruit op de play-offs van de Premier Leaague Darts.

"Vanuit een egoïstisch oogpunt was ik zo blij dat het op de laatste week aankwam om te zien wie erin kwam," vertelt ze. Hiermee doelt de Engelse op het feit dat er bij de laatste speelweek nog ergens om werd gespeeld.

Tijdens de laatste speelweek viel Michael van Gerwen op met een blessure, waardoor hij zich moest terugtrekken voor zijn halve finale. "Hopelijk is Michael van Gerwen niet te geblesseerd. Ik heb echt genoten van de campagne en ik moet een grote shout out geven naar Chris Dobey. Hij heeft enkele van de grootste gemiddeldes gegooid in deze Premier League. Ik weet zeker dat hij een aantal titels in het verschiet heeft."

Turner ziet geen duidelijke favoriet voor de eindzege. ''Ik heb geen idee wie er gaat winnen. Zelf gok ik op een finale tussen Gerwyn Price en Michael Smith, al hangt het er wel vanaf of ze allebei in topvorm komen opdagen. Ik denk dat Price vervolgens de titel pakt, ook omdat hij de competitiefase bovenaan is geëindigd.''

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties