Smith grapt na zege op Van Barneveld: 'Misschien stopt hij na deze nederlaag opnieuw in januari'

Michael Smith won op de openingsavond van de Grand Slam of Darts met 5-4 van Raymond van Barneveld. 'Bully Boy' liet daarin een gemiddelde van boven de honderd noteren.

Smith was ondanks de zege niet geheel tevreden. "Scorend liep het bijzonder goed, maar ik heb vanavond veel te veel dubbels gemist. De overwinning is echter het belangrijkste, zeker in dit poulesysteem", aldus 'Bullyboy'.

"Ik had in 2014 tegenover mezelf beloofd om nooit nog een wedstrijd te verliezen van Raymond. Toen hij gestopt was moest ik me daarover tenminste geen zorgen meer maken. Maar hij keerde sneller dan verwacht terug op de Pro Tour, misschien stopt hij na deze nederlaag opnieuw in januari", lacht Smith.

Plezier teruggevonden

De 31-jarige Engelsman kende de voorbije twee jaar een moeilijke periode in zijn carrière. "Maar intussen heb ik het plezier in het darten teruggevonden. Ik heb de voorbije maanden keihard gewerkt. Ik probeer ook kalm te blijven op het podium en ben ervan overtuigd dat de resultaten snel zullen volgen."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties