Smith heeft lessen getrokken uit verleden: 'Niet meer elk toernooi spelen, maar fris zijn voor de majors'

Michael Smith heeft bijzonder veel indruk gemaakt in de tweede ronde van de World Series of Darts Finals. Bullyboy versloeg Peter Wright met 6-4.

Smith liet een gemiddelde van 107.40 noteren. "Ik heb echt genoten van deze wedstrijd, zeker met de steun van het publiek was het een geweldig gevoel op het podium", zegt Smith tegenover Darts Actueel.

Komende majors

De 32-jarige Engelsman is klaar om te schitteren de komende maanden. "Dit toernooi is eigenlijk de start van enkele belangrijke maanden met veel grote tv-toernooien. Vorige week heb ik bewust afgezegd voor het German Darts Open. Ik had behoefte aan een weekje rust om alles even goed op een rijtje te zetten. Dat heb ik in het verleden soms te weinig gedaan, toen wou ik echt elk toernooi spelen. Het is iets dat ik van Michael van Gerwen geleerd heb om mijn toernooien beter uit te kiezen en fris te zijn voor de majors."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties