Aanwezigheid Sherrock op PDC-WK toegejuicht door Michael Smith: "Veel controverse rond, maar het zorgt voor extra belangstelling"

Fallon Sherrock had zich oorspronkelijk niet weten te plaatsen voor het komende WK Darts. Maar maandag maakte de PDC bekend dat ze alsnog een uitnodiging krijgt.

Sherrock krijgt als winnaar van de Women's World Matchplay een wildcard voor het WK, een beslissing waar niet iedereen het mee eens is. "Er is wat controverse rond, maar ik vind het wel goed dat ze wordt uitgenodigd", zegt Michael Smith, afgelopen weekend nog winnaar van de Grand Slam of Darts.

Extra belangstelling

"Fallon's aanwezigheid op het WK zorgt voor extra belangstelling van pers en publiek, dat kan onze sport alleen maar ten goede komen", vervolgt Smith. "Met ook nog Lisa Ashton en Beau Greaves erbij zijn de vrouwen sterk vertegenwoordigd op het WK. Zeker Greaves verkeert de laatste tijd in topvorm, ik denk dat niemand haar wil treffen in één van de openingsrondes."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties